Om oss

Innlegget er i kategorien Om oss

Vi er tre jenter som går sammen på internatskole i Lyngdal. Vi har nettopp startet en ny blogg. Her kommer vi til å skrive om ulike temaer vi synes er viktige, ting som interesserer oss, og tanker vi har.


KAROLINE IVELAND

01/02-1995 kom jeg til verden. Navnet mitt ble Karoline Iveland, født i Norge i en liten by kalt Flekkefjord. Allerede da var musikk en stor del av livet mitt. Jeg kan fortsatt huske de gangene musikken ble slått på og kroppen min begynte å bevege seg.

Jeg er en jente som vil oppleve nye ting, og liker ikke å sitte stille. Mottoet mitt har blitt å «Leve livet!» Ja, planene er å oppleve det aller meste her i verden før jeg dør. Det er vel en av grunnene til at jeg valgte idrettslinja på KVS (kristne videregående skole) i Lyngdal. Der valgte jeg idretten elvepadling, noe som har vist seg å være helt topp! Det dreier seg om friluftsliv-turer, padling i elver, mye trening og en herlig gjeng med folk.

Vi er en familie på 6 stk, som består av 2 helt fantastiske foreldre, 2 herlige søstre og 1 veldig bra bror. Familien min betyr utrolig masse for meg. Tanken på at jeg har en stabil familie er veldig beroligende og jeg kunne ALDRI funnet noen bedre enn dem.

(Meg helt til venstre, og 4 andre skjønne jenter jeg har blitt kjent med på kvs) 

hits