Looks VS Personality - Intervju

Innlegget ligger i arkivet for april 2012

Siden en av oss skrev om kvinnens skjønnhetsideal for en tid tilbake, tenkte vi at det kunne være passende med et innlegg som handler om guttens perspektiv på saken. Vi har lyst til å gjøre en litt annerledes vri på det, så vi har bestemt oss for et intervju. Vi skal stille gutten ulike spørsmål direkte som han sier at han skal svare ærlig på. Vi stiller han spørsmål direkte, nettopp for at han ikke skal få muligheten til å tenke seg om å svare på spørsmålene slik han tror vi "ønsker".


Fortell litt om deg selv

Jeg er en gutt på 16 år som kommer fra Lyngdal. Fritiden min består for det meste av fotball og venner. Jeg vil beskrive meg selv som de fleste andre gutter i min alder.

Kunne du tenkt deg et langvarig forhold?
Selvfølgelig kunne jeg det, dersom jeg fant den rette.

Hvordan bør en drømmejenta være?
Brunt hår, fine øyne, fint smil, fin kropp, eeeh...snill må jo ho være.... Og ja, hun må jo ha en bra personlighet også!

På en skala fra 1-10, hvor viktig er det for deg at den framtidige dama ser slik ut?
7

Har du noen tanker om samfunnets fokus på idealkroppen?
Jeg synes media oppblåser fokuset på "den perfekte kroppen". Det blir for mye. Alle mennesker er jo forskjellige.

Se for deg to jenter:

En med drømme-utseende og en med drømme-personligheten. Du kan bare velge en. Hva prioriterer du?
Betyr det at den pene jenta hadde stygg personlighet og hun andre motsatt? I så fall ingen av de, hvis ikke, drømme-utseende.

Du er sammen med en fantastisk jente. Jenta som alle gutter misunner deg for å være sammen med. Kjemien virker fantastisk. Etterhvert merker du at det som i begynnelsen virket FANTASTISK, begynner å «visne» litt etter litt. Hun, ser bra ut. Men dere opptar dere ikke av det samme. Det du vektlegger i forholdet gjør ikke hun, og motsatt. I tillegg begynner hun å «straffe» deg, når du snakker med jente-venner. Drømmen er ikke like rosa lenger.
Vi stiller spørsmålet på nytt; på en skala fra 1-10, hvor viktig er det for deg at den framtidige dama har "det perfekte utseendet"?
Når du sier det på den måten, blir det jo annerledes. Jeg hadde valgt å dumpe den pene jenta med fint utseende og dårlig personlighet og heller bli sammen med en ny som har begge deler.


ERGO, utseende er ikke alt, selv om det i dagens samfunn har en stor betydning.
Med dette intervjuet ønsker vi å formidle noe om viktigheten med utseendet/personligheten til en partner.
Legg merke til at gutten om drømmepartner plutselig husker på at personligheten også er viktig etter en rekke adjektiver som handler om utseende. Vi kommer ikke å konkludere noe særlig etter intervjuet, men det er bare en liten tankevekker kanskje? :)

Don't give up, the best is yet to come

Innlegget ligger i arkivet for april 2012

He gives strength to the weary and increases the power of the weak. Even youths grow tired and weary, and young men stumble and fall; but those who hope in the LORD will renew their strength. They will soar on wings like eagles, they will run and not grow weary, they will walk and not be faint. (Isaiah 40:29-31)

Nydelig sang og musikkvideo:

- Karoline I.

Impossible - I'm Possible

Innlegget ligger i arkivet for april 2012

Alt er mulig hvis du bare vill det nok. Har du en drøm eller noe du så inderlig vil oppnå, gå for det! Bestem deg idag. Ikke bare la det være og forbli en drøm, men tro at det er mulig for deg å oppnå. Sannheten er at det er mulig!
"Impossible is not a fact, it's an opinion. Impossible is not a declaration, it's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing!"

Altfor mange av oss lever ikke av våres drømmer, men våres frykt. Snu tankegangen! Ta et valg og begynn i dag. Nå målet, drømmen!

Det var en gang en mann som hadde en drøm han så inderlig ville oppnå. For ham var denne drømmen umulig. Han bestemte seg for å skaffe hjelp. En som kunne oppmuntre ham og hjelpe ham å oppnå det han ville.
Den første leksjonen sa hjelperen at de skulle gå ned til sjøen. Hjelperen gikk ut i vannet til det nådde brystet hans. Mannen skjønte ikke hvorfor de skulle gjøre dette? Hvordan skulle han oppnå drømmen sin med dette? Hjelperen ropte til ham at han skulle komme uti. Mannen så underlig på ham, men begynte sakte å traske uti vannet. Da det nådde brystet hans, spurte han hvorfor de skulle gjøre dette?
Plutselig hopte hjelperen oppå han og presste mannen under vann så hardt han kunne. Mannen sprelte og var i fullstendig panikk. Rett før mannen besvimte, slapp hjelperen taket og hjalp ham opp igjen...
Hva tror du var det eneste mannen ville når han ble presst under vann? Jo, nemlig å puste. Han tenkte ikke på venner, familie, hva han hadde gjort i fortiden eller hva han skulle i fremtiden. Å puste var det eneste som betydde noe.

Har du en drøm eller noe du absolutt vil oppnå må du ville det mest av alt. Du kan ikke tenke på alt mulig annet. Du må sette målet ditt først og fremst, og ville det like mye som du ønsker å puste når du er under vann.

- Karoline I.

hits