He has made everything beautiful in its time...

19.05.2012 kl.17:04 i Blogg Ingen kommentarer

if it's not beautiful, it's not time.
Jeg elsker den setningen.

Flere ganger har jeg bedd om ting, men ikke fått det slik som jeg vil. Inkludert viktige ting som jeg har hatt behov for og som jeg virkelig har trodd at jeg vil få, men jeg har ikke fått det. Når jeg ber om å føle noe under lovsangen, men det jeg egentlig føler er at jeg synger til noe som er helt fjernt. Hvorfor får jeg ikke klare svar? Hvorfor føler jeg at jeg gjør ting forgjeves? Dette har fått meg til å tvile.
Sannheten er at vi mennesker ikke tenker lenger enn vi selv vil. Er det noe vi vil ha så ber vi om det, og når vi ikke får det blir vi lett frustrerte. Vi skjønner ikke hvorfor vi ikke får det slik som vi vil. Gud ser alt, vet alt, og vil det aller beste for oss. Jeg tror at hvis vi legger oss i hans hender og følger hans plan for oss så blir vi lykkelige.
Gud ser så mye større og så mye lengre. Han vet hva som er det beste for oss. Ber vi om noe, og det er det rette for oss, vil han også gi det til oss på det rette tidspunktet.

Flere ganger har jeg bedd om ting og ikke fått det der og da, men jeg har fått det på det rette tidspunktet. Jeg har fått bønnesvar og utrolige opplevelser når jeg mest trengte det.
Gud ledet meg til den rette skolen. Han har gitt meg fantastiske venner. Jeg har følt hans nærvær under lovsangen, og jeg har opplevd flere undere som har styrket min tro.

- Karoline I.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits