Looks VS Personality - Intervju

24.04.2012 kl.15:26 i Blogg Én kommentar

Siden en av oss skrev om kvinnens skjønnhetsideal for en tid tilbake, tenkte vi at det kunne være passende med et innlegg som handler om guttens perspektiv på saken. Vi har lyst til å gjøre en litt annerledes vri på det, så vi har bestemt oss for et intervju. Vi skal stille gutten ulike spørsmål direkte som han sier at han skal svare ærlig på. Vi stiller han spørsmål direkte, nettopp for at han ikke skal få muligheten til å tenke seg om å svare på spørsmålene slik han tror vi "ønsker".


Fortell litt om deg selv

Jeg er en gutt på 16 år som kommer fra Lyngdal. Fritiden min består for det meste av fotball og venner. Jeg vil beskrive meg selv som de fleste andre gutter i min alder.

Kunne du tenkt deg et langvarig forhold?
Selvfølgelig kunne jeg det, dersom jeg fant den rette.

Hvordan bør en drømmejenta være?
Brunt hår, fine øyne, fint smil, fin kropp, eeeh...snill må jo ho være.... Og ja, hun må jo ha en bra personlighet også!

På en skala fra 1-10, hvor viktig er det for deg at den framtidige dama ser slik ut?
7

Har du noen tanker om samfunnets fokus på idealkroppen?
Jeg synes media oppblåser fokuset på "den perfekte kroppen". Det blir for mye. Alle mennesker er jo forskjellige.

Se for deg to jenter:

En med drømme-utseende og en med drømme-personligheten. Du kan bare velge en. Hva prioriterer du?
Betyr det at den pene jenta hadde stygg personlighet og hun andre motsatt? I så fall ingen av de, hvis ikke, drømme-utseende.

Du er sammen med en fantastisk jente. Jenta som alle gutter misunner deg for å være sammen med. Kjemien virker fantastisk. Etterhvert merker du at det som i begynnelsen virket FANTASTISK, begynner å «visne» litt etter litt. Hun, ser bra ut. Men dere opptar dere ikke av det samme. Det du vektlegger i forholdet gjør ikke hun, og motsatt. I tillegg begynner hun å «straffe» deg, når du snakker med jente-venner. Drømmen er ikke like rosa lenger.
Vi stiller spørsmålet på nytt; på en skala fra 1-10, hvor viktig er det for deg at den framtidige dama har "det perfekte utseendet"?
Når du sier det på den måten, blir det jo annerledes. Jeg hadde valgt å dumpe den pene jenta med fint utseende og dårlig personlighet og heller bli sammen med en ny som har begge deler.


ERGO, utseende er ikke alt, selv om det i dagens samfunn har en stor betydning.
Med dette intervjuet ønsker vi å formidle noe om viktigheten med utseendet/personligheten til en partner.
Legg merke til at gutten om drømmepartner plutselig husker på at personligheten også er viktig etter en rekke adjektiver som handler om utseende. Vi kommer ikke å konkludere noe særlig etter intervjuet, men det er bare en liten tankevekker kanskje? :)


Én kommentar

kristian

24.04.2012 kl.16:00

Hvem kan denne anonyme gutten være?

Skriv en ny kommentar

hits