Impossible - I'm Possible

17.04.2012 kl.09:38 i Blogg Ingen kommentarer

Alt er mulig hvis du bare vill det nok. Har du en drøm eller noe du så inderlig vil oppnå, gå for det! Bestem deg idag. Ikke bare la det være og forbli en drøm, men tro at det er mulig for deg å oppnå. Sannheten er at det er mulig!
"Impossible is not a fact, it's an opinion. Impossible is not a declaration, it's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing!"

Altfor mange av oss lever ikke av våres drømmer, men våres frykt. Snu tankegangen! Ta et valg og begynn i dag. Nå målet, drømmen!

Det var en gang en mann som hadde en drøm han så inderlig ville oppnå. For ham var denne drømmen umulig. Han bestemte seg for å skaffe hjelp. En som kunne oppmuntre ham og hjelpe ham å oppnå det han ville.
Den første leksjonen sa hjelperen at de skulle gå ned til sjøen. Hjelperen gikk ut i vannet til det nådde brystet hans. Mannen skjønte ikke hvorfor de skulle gjøre dette? Hvordan skulle han oppnå drømmen sin med dette? Hjelperen ropte til ham at han skulle komme uti. Mannen så underlig på ham, men begynte sakte å traske uti vannet. Da det nådde brystet hans, spurte han hvorfor de skulle gjøre dette?
Plutselig hopte hjelperen oppå han og presste mannen under vann så hardt han kunne. Mannen sprelte og var i fullstendig panikk. Rett før mannen besvimte, slapp hjelperen taket og hjalp ham opp igjen...
Hva tror du var det eneste mannen ville når han ble presst under vann? Jo, nemlig å puste. Han tenkte ikke på venner, familie, hva han hadde gjort i fortiden eller hva han skulle i fremtiden. Å puste var det eneste som betydde noe.

Har du en drøm eller noe du absolutt vil oppnå må du ville det mest av alt. Du kan ikke tenke på alt mulig annet. Du må sette målet ditt først og fremst, og ville det like mye som du ønsker å puste når du er under vann.

- Karoline I.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits