Jeg Har Funnet Veien Til Evig Liv

23.03.2012 kl.09:54 i Blogg 6 kommentarer

Å tro. Tro på en Gud. Det har alltid lugget i min natur.
Jeg har vokst opp i en kristen familie, og siden jeg var liten har jeg stadig hørt at å tro på Gud er det livet dreier seg om. Hver kveld før jeg skulle legge meg, ba eller sang jeg nattasanger sammen med mamma og pappa. Vi sang for maten før vi spiste. De tok meg med på søndagsmøter, og seinere ungdomsmøter. Etterhvert begynte jeg i bibelgruppe. Når vi kjørte bil, hørte vi alltid på kristenmusikk, og som oftest var temaet om 'Jesus og den slags' når vi hadde familieselskaper.
Generelt ble dette for mye for meg. Jeg ble lei, og fikk et forvrengt syn på kristendommen. Jeg ville jo også oppdage litt av verden. Hvordan det virkelig var å leve livet!Etterhvert som jeg ble større tenkte jeg på flere alternativer. Hva med å bli med på noen fester? Det hørtes jo gøy ut, og fristet en del. Det endte med at jeg hang meg på noen venninner og ble med. Jeg skal ikke si at det var kjedelig, men samtidig gav det meg en dårlig følelse. Var det virkelig slik jeg skulle fortsette? Var det dette jeg skulle drive med?

Jeg begynte å stille meg selv de store spørsmålene: Hva er meningen med livet? Hva kommer etter døden? Hvordan ble vi mennesker til? Det var både spennende, men samtidig skremmende tanker.

Den dag idag er alt HELT annerledes. Jeg har forandret meg utrolig mye, og vokst enormt!
Jeg har fått svar og funnet veien til evig liv.

Jeg har fått bønnesvar. Jeg har fått opplevelser, og jeg har virkelig følt det!
Jeg vet det er helt unaturlig, og mange synes det er veldig vanskelig å forstå, men jeg er så sikker! Og det jeg har opplevd, er det VIRKELIG INGEN som kan ta fra meg!
Flere ganger har jeg fått tvilende tanker. Finnes det faktisk en Gud som har skapt alt? Hvordan kan Gud ha vært og alltid vil være? Stod Jesus opp igjen fra døden? Kommer vi til himmelen, og finnes det en fortapelse?
Det er helt utenfor vår tankegang. Men jeg tror det er meningen at vi ikke skal forstå dette. Vi må godta og tro på det.
La oss ta et eksempel. Hvis Gud hadde skapt verden på følgende måte: Han satte seg ned ved et bord. Deretter tok han fram ulike kjemiske stoffer og annet som måtte til for å skape denne fantastiske jorda. Han skapte jorda på en logisk måte for oss. En måte som vi kunne forstå fullt og helt. Hvis Gud virkelig var en Gud som er, skaper, og gjør ting på en måte som kan vises vitenskapelig. Det er ikke den Gud jeg ønsker å tro på. Jeg tror på en Gud som helbreder. Jeg tror på en Gud som ser hvert enkelt menneskets hjerte, på en måte som ingen andre kan. Jeg tror på en Gud som er ALLMEKTIG!

Jeg har også bedd om at tvilen min skal forsvinne, og gjett hva! Jeg har flere ganger fått vanvittige bønnesvar som UMULIG kunne ha vært tilfeldig. Bare tenk tanken av at en så uendelig stor Gud som har skapt heeele universet, ser lille meg. Han ser mine behov og svarer på mine bønner. Det gir meg frysninger! Gud er helt fantastisk, og jeg er overbevist om at livet med Jesus virkelig er det beste!

- Karoline I.


6 kommentarer

Benedicte

23.03.2012 kl.10:11

Jentene mine <3 For et fantastisk vitnesbyrd Karoline!! Du vil vinne mennesker for Jesus med din historie, stå på, jeg heier på deg!
Importance Of Life

23.03.2012 kl.10:36

Benedicte:

Tusen takk :D Det betyr veldig masse!
Miriam

23.03.2012 kl.11:06

Veldig bra Karoline :D Du e flink, stå på!
Johanne Våge

23.03.2012 kl.13:03

Du er så god, Karoline!
veldig bra skrevet, Karoline!!

fint design du har og liker headeren din!: D
carohest

26.03.2012 kl.19:16

Kjempe fine bilder<3

Skriv en ny kommentar

hits