Live Your Life

31.01.2012 kl.13:06 i Blogg 3 kommentarer

Som jeg tidligere har sagt så har mottoet mitt blitt: Lev Livet!
Jeg har begynt å innse at livet er kort, altfor kort. Hva med å gjøre det aller beste ut av det mens du fortsatt kan? Gjør hva du elsker, og gjør det ofte. Hvis det er noe du ikke liker, forandre det. Forestill deg en god framtid. Skap nye ting, lev drømmene dine, og mett lidenskapen din.


Grip sjansene:
Noen muligheter kommer bare en gang. Grip dem. De kommer ikke i retur!

Vær Spontan:
Gjør noe uventet når du minst forventer det selv. Det kan være en helt normal dag. Finn på noe kreativt og gjør det, uten å tenke noe særlig over det. Nå på vinteren kan et alternativ være å ta deg et isbad? Eller ta deg en spontan «roadtrip» til en storby, for eksempel Oslo? Eller Gjør noe tåpelig og barnslig, uten å bry deg om hva de andre synes. Livet er for kort til å bare være en i mengden. Skill deg ut, og gå i fargerike klær.

Vær Takknemlig:
Har du noen gang tenkt over at vi som bor i Norge er utrolig heldige? Jeg har innsett at det å bli født i Norge bare er en tilfeldighet. Det er faktisk en veldig liten sjanse for å bli født i dette vakre landet. Når jeg tenker meg om så er det akkurat som om jeg har vunnet i lotto, og forsåvidt bedre enn det.
Jeg oppfordrer dere til å være utrolig takknemlig for dette. Maten du får, nyt den
og hvert bit du tar. Vær takknemlig for venner og familie. De betyr mer enn du aner. Ta vare på dine nærmeste og vis at du er glad i dem.

Spre Glede:

Livet er virkelig altfor kort til å gå rundt å være lei. Hva med å heller være glad? Fokuser på det positive og erkjenn det negative. Smil og spre glede til folk rundt deg. Det smitter enormt!
Tross alt tar det bare 17 muskler for å smile, men 42 for å lage en rynke i ansiktet. Smil til verden, og verden smiler til deg!

Reis rundt:
Ta deg en tur til utlandet. Gjerne en plass du aldri har vært før, og oppdag nye ting. Dra og se alle severdighetene. Møt nye mennesker og bli kjent med dem. Dette er en stor del av livet.
Ta en roadtrip med venner, reis til andre land, og opplev verden. Den er så ufattelig mye større enn du tror, og det fins mye nytt der ute som er verdt å se. Åpne sinnet, armene og hjertet til nye ting og mennesker.


Det fins en del mennesker som har det verre enn andre. Mange kunne kanskje aldri tenkt seg å gjort dette, men før eller senere må personen innse at det er bare han/hun selv som kan gjøre noe med dette. En psykolog, eller en nær venn kan for eksempel ikke løse et problem for deg. Livet fikser seg ikke av seg selv. Du må ta en avgjørelse.

Har du ikke tenkt over det før? Lev livet....

- Karoline I.


3 kommentarer

Trine :)

31.01.2012 kl.13:56

Du skriver utrolig bra, Karoline!

Det er utrolig gøy og inspirerende og lese innleggene dine! :))
sina

31.01.2012 kl.17:47

Så utrolig bra skrevet! Det fikk meg til å innse at vi bare lever en gang og jeg skal prøve noen av tipsene !:D

31.01.2012 kl.18:22

Av og til er det ikke bare motivasjonen som kan gjøre at du har det lykkelig, eller lever livet. Noen ganger trenger du faktisk hjelp til å fikse det helt. For eksempel av Gud eller en psykolog

Skriv en ny kommentar

hits